Hop til hovedindholdet

Aarhus Sejlklub logo

AFI 2Star Race 2024


Dato og tid

Lørdag d. 15. juni 2024 kl. 06:00 til søndag d. 16. juni 2024 kl. 20:00

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 1. juni 2024 kl. 12:00

Sted

Aarhus Sejlklub, Kystpromenaden 7, 8000 Aarhus C Aarhus Sejlklub
Kystpromenaden 7
8000 Aarhus C

AFI 2Star Race 2024


Arrangementsbeskrivelse

 
Søndag kl. 12:00, 25. februar 2024 bliver der åbnet for tilmelding til Aarhus Sejlkubs traditionsrige AFI 2Star Race.
 
Indbydelse: Link
 

Konkurrence og socialt samvær
AFI 2Star Race er som du kender den; Start lørdag morgen fra Aarhus Sejlklub med overnatning i Ballen havn og retur igen til Aarhus havn søndag. Lørdag morgen vil der være morgenmads-buffet med madpakkesmørring i Aarhus Sejlklub. Lørdag eftermiddag er Helly Hansen vært ved en moleøl på Ballen havn og lørdag aften bliver igen i år hyggeligt, socialt, sjovt samvær over en festmiddag på restaurant Dokken.

Kapsejler eller Tursejler
AFI 2Star Race er skabt til kapsejlere, men vi har også gjort det muligt for tursejlere at tilmelde sig. Som Tursejler deltager du i alt det sociale i Aarhus og Ballen, men vandet er der ingen start, måltagning eller bane.


Fredagshygge på terrassen
Er du og din makker tidligt fremme, vil der allerede fra fredag eftermiddag være mulighed for registrering, efterfulgt af muligheden for at købe sig til lidt godt at spise og drikke på klubbens terasse. Sidste år sørgede solen, et stigende antal ankomne og (sø-)røverhistorierne for en sjældent god stemning, og de mest oplagte søulke tørnede ind omkring midnat. 


Søndags sol, lidt til ganen og maven - også resultaterne
Tilbage i Aarhus Sejlklub søndag er baren og grillen allerede bemandet, så du og din makker har mulighed for at slukke tørsten og få lidt grillmad til klubpriser, mens vi færdiggør resultaterne for de 2 dages sejlads.

Kæmp om to af dansk sejlsports ikoniske vandrepokaler

Aarhus Sejlklub udsætter to af klubbens klenodier som vandrepræmier for kølbådenes overaltvindere ved AFI 2Star Race. 
  • Damernes Pokal er en sølvpokal fra 1886, som er et af klubbens arvestykker. Mon ikke det er det ældste kapsejladstrofæ der stadig kan sejles om i Danmark?
    Damernes Pokal tildeles 1. pladsen ved kølbådenes overaltvinder. 
  • Kaløpokalen blev i 2022 overdraget til Aarhus Sejlklub af Jens Erik Hansen og Ole Østergaard Thomsen, efter at være vundet til ejendom i 1983, med det formål at være evigt vandrende overaltpræmie ved Aarhus Sejlklubs kapsejladser.
    Kaløpokalen tildeles 2. pladsen ved kølbådendes overaltvinder, dog skal båden være af anden bådklasse end overaltvinder nummer 1. 


Du kan allerede nu sikre dig et de
ltagernummer

Du kan trygt melde dig og din båd til - også selvom du ikke er sikker på at du får mulighed for at deltage. Med vores sponsorerede tilmeldingsløsning fra Nemtilmeld, har du mulighed for at annullere din tilmelding og få dit deltagergebyr refunderet helt frem til 1. maj 2024.

Du finder yderligere information om arrangementer på vores hjemmeside Aarhus2Star.dk og kan følge løbende opdateringer omkring stævnet på Facebook: facebook.com/aarhus2star.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Samlet antal tilmeldte: 92

Kontaktinformation til arrangør

Aarhus Sejlklub

mail@aarhus2star.dk

Kontaktinformation til arrangør

Aarhus Sejlklub

mail@aarhus2star.dk