Indlæser

Rasmus Hjorth
+45 +45 21194061
mail@aarhussejlklub.dk

Denne bestillingsfunktion skal kun benyttes hvis det drejer sig om nyudstedelser eller hvis der er ændring af registeringsnumre (ny bil, ekstra bil, mv.). Hvis du allerede har retvisende en P-tilladelse udstedt i 2017, sker fornyelsen ved påklistring af en årslabel. Fornyelsen kan og skal du selv foretage. Disse årslabels findes ved køkkendisken i ASK's klubhus.

Bestilling af nye parkeringstilladelse der skal bruges ved parkering i aflåste områder i kalenderåret 2018. På disse områder er langtidsparkering tilladt, herunder parkering under sejlads. Der udstedes een P-tilladelse til hvert aktivt medlem af ASK, der må gerne påføres flere biler på hver tilladelse.

Fra marts-2018 vil adgangen til P-pladsen/vinterpladsen mellem SBA og AMK ske gennem automatiske bomme. Adgangen sker via opkald fra din mobil, er der flere mobiler, f.eks. din ægtefælles mobil, skal kunne lukke bommene op, så skal disse mobilnumre indtasts i "ekstra mobil".  Ved parkering bag automatiske bomme skal P-tilladelsen stadig anbringes synligt i bilens forrude.

OBS:  Vær opmærksom på at de kommunale parkeringsvagter mener at have ret til at give parkeringsbøder på de parkeringsområderne der kan aflåses, hvis de ikke er aflåste, altså: Lås HVER GANG du passere en kæde og bom, OGSÅ selvom der var ulåst da du kom.

Kontaktinformationer til arrangør

Rasmus Hjorth